cloud cloud cloud cloud cloud
<p>Premium hosting</p> <p>Premium hosting</p>

Gazduire web rapid și securizat

<H1>Gazduire web rapid și securizat

Găzduire web cu putere ridicată și stocare SSD pentru proiecte de orice nivel

Viteză înaltă

Viteză înaltă

Bucurați-vă de performanța super-rapidă a site-ului! Facem ca site-urile să funcționeze la o viteză foarte înaltă datorită serverelor care rulează pe discuri SSD și a combinației alcătuită din serviciile Nginx + Varnish + Apache PHP-FPM.

Securitate

Securitate

Gestionăm securitatea la nivel de server și aplicație. Oferim certificate SSL gratuit, scanare antivirus și protecție antispam, care vă păstrează datele în siguranță și backup-uri săptămânale care vă asigură liniștea sufletească.

Panel de control

Panel de control

Obțineți acces de administrare la contul personal pentru a gestiona site-ul. Creați cu ușurință conturi de e-mail și instalați certificate SSL, redirecționați domenii sau adăugați utilizatori noi. Instalați WordPress, PrestaShop, Joomla sau Drupal în câteva secunde.

Sunteți gata să începeți?

Sunteți gata să începeți?

Avem o soluție fulgerătoare de găzduire web perfectă pentru dumneavoastră! Indiferent dacă aveți un blog nou sau un site de afaceri, vă stăm la dispoziție! Chiar dacă nu ați rulat niciodată un web-site sau sunteți un dezvoltator profesionist, avem o soluție de găzduire web pentru nevoile Dvs! Ne angajăm de a vă oferi cele mai bune servicii de găzduire web cu transferuri gratuite de site-uri și sperăm că veți rămâne mulțumiți!

Basic

pricing-icon
3.90 /Lunar
 • 10GB stocare SSD
 • 3 domenii găzduite
 • Trafic nilimitat
 • Certificate SSL gratuite
 • Panel control
 • Copii de rezervă săptămânale
Comandă

Standard

pricing-icon
5.90 /Lunar
 • 20GB stocare SSD
 • 5 domenii găzduite
 • Trafic nelimitat
 • Certificate SSL gratuite
 • Panel control
 • Copii de rezervă săptămânale
Comandă

Premium

pricing-icon
7.90 /Lunar
 • 30GB stocare SSD
 • 10 domenii găzduite
 • Trafic nelimitat
 • Certificate SSL gratuite
 • Panel control
 • Copii de rezervă săptămânale
Comandă

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Alege furnizorul de găzduire care te ajută să începi ușor, să creezi rapid și să crești puternic!

Da, transferul domeniului existent către PalatDigital este ușor implementat din portalul nostru destinat clienților. Pur și simplu navigați la secțiunea de gestionare a domeniului din panoul de control și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a începe transferul înregistrărilor de domeniu.

Aveți două opțiuni de a migra site-ul către PalatDigital. 1. Folosind panoul de control care vă oferă instrumentele FTP pentru a transfera conținutul http al site-ului web și PHPMySQL pentru a transfera bazele de date. 2. Transferul site-ului consumă timp și poate fi un proces destul de complex, cu toate acestea PalatDigital oferă serviciu de migrare a datelor și ne asigurăm că site-ul Dvs. și toate fișierele sale sunt transferate corect și în siguranță. Contactați echipa noastră folosind formularul de contact și asistența noastră va prelua procesul de transfer a datelor în cel mai scurt timp posibil.

Serviciile noastre de găzduire web oferă opțiunea de a înregistra un nume de domeniu la crearea unui cont nou. Clienții PalatDigital pot înregistra un nume de domeniu .ro, .com, .org, .net, .eu, .info, .biz, .tv sau .srl la un cost suplimentar.

Internetul este plin de roboți si hackeri care mereu sunt în căutarea vulnerabilităților. Codul rău intenționat poate produce ravagii pe site-ul Dvs. și reputația afacerii are de suferit. De aceea, folosim firewall-uri care protejează contra atacurilor, scanăm site-ul Dvs. zilnic și eliminăm în mod automat orice malware detectat.

Pentru un plus de securitate, platforma noastră de găzduire face automat o copie de rezervă a întregului site săptămânal într-o locație din exterior cu acces limitat. În acest mod ne asigurăm că datele Dvs. sunt întotdeauna disponibile pentru o eventuală restabilire. Menționăm că fiecare client, indiferent de pachetul ales, are la dispoziție panelul de control de unde poate genera backup pentru toate datele  în orice moment.

Serverele noastre sunt monitorizate 24/7 și suntem la curent în caz de urgență. Monitorizăm cu atenție securitatea și stabilitatea serverelor astfel încât să nu permitem întreruperi majore. Înțelegem foarte bine importanța de a fi permanent online și de aceea menținem sistemele la un uptime foarte aproape de 100%. Cu toate acestea, rareori se întâmplă întreruperi din cauza defectelor hardware, calamități sau întreruperi de rețea care nu depind de noi și din cauza acestor fenomene nu putem garanta un uptime de 100%.

Tehnicienii noștri mereu stau la dispoziția Dvs. Pentru orice dificultăți sau neclarificări rugăm să luați legătură cu noi folosind formularul de contact.

Dacă considerați că serviciile de gazduire web PalatDigital nu este pe placul Dvs., depuneți o cerere către departamentul de vânzări folosind formularul de contact în termen de 15 de zile de la achiziție și vă vom returna banii înapoi.

Palat Digital SRL
CIF: RO39871697 CUI: 39717770

Tel:+40 724 949 599
Website:www.palatdigital.ro
Adresa:Com. Voinești, str. Brândușelor nr.10, Jud. Iași
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Numărul registrului general: 8735
Numărul de referință: 318683727240

© 2019 Palat Digital SRL

Toate prețurile afișate pe acest site nu includ TVA și sunt exprimate în euro.